Je takenpakket ziet er als volgt uit:
- Mise-en-place voor verscheidene gerechten en gerelateerde taken.
- Bereiding en afwerking van de gerechten.
- Je werkt volgens de HACCP normen.
- Je controleert de voorraad en geeft bestellingen door aan de chef.
- Je bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van de keuken.
Als rechterhand van de chef kok verwachten we dat je:
- minimum 2 jaar ervaring hebt in zowel de warme als koude keuken met liefst ervaring in de gastronomie.
- zelfstandig werkt.
- graag in teamverband werkt: je bent sociaal en communicatief.
- zin voor verantwoordelijkheid hebt.
- stressbestendig en flexibel bent.
Je werkt in een nieuwe, ruime en moderne uitgeruste keuken en je komt terecht in een vast keukenteam.
Wij bieden het volgende aan:
- Een vaste job (kan zowel fulltime als parttime)
- Variabel rooster en vakantieperiode zelf te kiezen (in overleg met de chef)
- Mooi werkkader en uren bespreekbaar
Mooi meegenomen extra's:
- Geen service coupé
- Gratis personeelsparking
- Verblijfskorting bij collega Van der Valk Hotels
- Ecocheques
- Eindejaarspremie
Interesse? Stuur uw CV naar hr@brugge.valk.com
Manon Müller
050/ 83 37 85
hr@brugge.valk.com